Бившият играч на Пари Сен Жермен Жером Ротен осъди поведението

...
Бившият играч на Пари Сен Жермен Жером Ротен осъди поведението
Коментари Харесай

Бивш играч на ПСЖ се нахвърли остро върху Меси

Бившият състезател на Пари Сен Жермен Жером Ротен осъди държанието на мегазвездата Лионел Меси по отношение на треньора Маурисио Почетино. Бившият халф на парижани е засегнат от обстоятелството, че Меси не е държал в течение наставника за заразяването си с ковид по време на ваканцията.

“Треньорът би трябвало да бъде почитан. В такава обстановката той стои над теб без значение дали си звезда, или не. Това е индивидът, който дефинира състава. И когато Почетино споделя, че не знае къде е Меси и какво е положението му, това значи единствено едно: Меси не е счел за належащо да му се обади и да каже какво се случва. Това държание е извънредно, напряко шокиращо, само че изяснява доста неща.

Меси не почита Почетино, допустимо е и другите играчи да имат сходно отношение. Според мен единственият, който изпитва същинско почитание съм треньора е Килиан Мбапе и това се вижда с просто око. Меси заслужава рецензии в това отношение. Нищо положително не чака ПСЖ, а клубът мощно страда в последните години поради такива неща”, сподели Ротен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР