Бившият играч на Пари Сен Жермен Адриен Рабио не пропусна

...
Бившият играч на Пари Сен Жермен Адриен Рабио не пропусна
Коментари Харесай

Рабио захапа ПСЖ: В Италия се работи по-здраво

Бившият състезател на Пари Сен Жермен Адриен Рабио не пропусна да захапе “парижани “, като в изявление разгласи, че му се постанова да работи доста по-здраво в Ювентус, в сравнение с в Париж.

През актуалното лято френският полузащитник предмина в редиците на “бианконерите “ като свободен сътрудник, откакто контракта му с френския първенец изтече. В изказването си след загубата на Ювентус с 3:2 от Тотнъм в предсезонна контрола Рабио не спести рецензиите си към Пари Сен Жермен.

“Първите ми усещания тук са положителни. Радвам се, че съм в Ювентус и желая да работя крепко за напред. Първиият ми дуел през днешния ден беше гарниран с положителни усеща “, разяснява французина.

“Минаха 10 месеца от последния ми мач. Физически имахме малко проблеми, защото е предходна по-малко от седмица от началото на подготовката ни. Мисля, че с течение на времето ще се подобрим в това отношение “.

“Твърде рано е да се вършат съпоставения сред италианския и френския футбол, само че несъмнено е друго. По отношение на усилието в Италия е много по-натоварено спрямо Франция “.

“Горорех с Буфон, до момента в който бяхме в Пари Сен Жермен. Той знаеше, че няма да остана в Париж и ми изясни доста неща за Ювентус. Каза ми, че в случай че диря къде да се развия, това е съвършеното място за мен. Той знаеше, че желая да работя и да изучавам нови неща и че искам да отида на място, където ще мога да се развъртвам. Убеди ме, че Юве е точният тим за мен “, приключи Рабио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР