Бившият играч на NFLЕрик Д. Джонсън есред осемте обвиняеми този

...
Бившият играч на NFLЕрик Д. Джонсън есред осемте обвиняеми този
Коментари Харесай

Бивш играч от NFL е обвинен в трафик на жени, сводничество и рекет

Бившият състезател на NFLЕрик Д. Джонсън есред осемте обвинени този месец по голям брой обвинявания в Джорджия като част от репресии в няколко окръга против трафика на хора и свързаната с принуждение активност на банди, оповестиха управляващите, представени от " People ".

Джонсъни седем други хипотетични членове на бандата " LOTTO " са изправени пред обвинявания в трафик на хора за полово иго, нарушение на закона за тероризма и предварителната защита на уличните банди, скрит план за нарушение на закона за рекетьорите, повлияни и корумпирани организации (RICO), утежняващо нахлуване и похищение, съобщиглавният прокурор Крис Кар впрессъобщение от 16 февруари.

Всички осем обвинени бяха упрекнати на 8 февруари.

Смята се, че Джонсън е имал управителна роля в интервенцията, която съгласно прокурорите се е занимавала с трафик на хора - на четири дами и едно малолетно момиче.Всичките шестима мъже и две дами са упрекнати, че са употребявали приходите за подкрепяне на своите членове и закупуване на оръжие и друга благосъстоятелност.

Около „ 41 прикрити и очевидни дейности “ са осъществени от бандата в окръг Гуинет сред октомври 2021 година и юли 2022 година, съгласно известието.В него се споделя, че бандата, известна още като бандата Last One To Take Over Gang или бандата 30%, поддържа властта си посредством принуждение и други средства.

„ В целия ни щат бандите интензивно се занимават с трафик на хора като главно средство за печелене на пари и ние използваме всички налични запаси, с цел да отвърнем на удара и да защитим нашите най-уязвими членове на обществото “, сподели AG Carr в известието.

„ Чрез съчетание на мощните страни на нашите звена за трафик на хора и гонене на банди, ние работим, с цел да подсигуряваме, че тези, които управляват и предизвикват тази противозаконна активност, са пламенно преследвани и подведени под отговорност за дейностите си. Това обвиняване е единствено последният резултат от нашите непрекъснати старания да запазим нашите деца и фамилии в сигурност, до момента в който се стремим да изкореним насилствените закононарушения, където и да се случват. "

Джонсън прекара по-голямата част от професионалната си футболна кариера сRaiders, започвайки през 2000 година, и игра в 55 мача с тима.

След това подписа с Atlanta Falcons за една година, преди да се причисли към Arizona Cardinals за последния си сезон с NFL през 2005 година

Не е ясно дали Джонсън е пледирал по обвиняванията, или е наел юрист, който да приказва от негово име.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР