Бившият играч на Левски и ЦСКА - Пламен Гетов сподели

...
Бившият играч на Левски и ЦСКА - Пламен Гетов сподели
Коментари Харесай

Пламен Гетов: Някои хора смятат, че са си изгубили времето да проследят ЦСКА - Левски

Бившият състезател на Левски и ЦСКА - Пламен Гетов показа пред " Мач Телеграф ", че тази точка за " алените " не може да бъде шампионска, в случай че те не печелят до края на сезона всяка среща. Той има вяра, че в срещата са липсвали ситуациите пред двете порти и не трябва да се упреква единствено Ивелин Попов за пропуснатата дузпа в края на срещата.

" Нямаше изключително доста положения пред едната или другата врата. Липсваха заплахите. Реално едвам в края имаше напрежение пред вратата на ЦСКА, когато Ивелин Попов изпусна дузпата. Де факто някои хора са на мнение, че са си изгубили времето да проследят мача. Много хора потеглиха за София да гледат това дерби и са останали разочаровани за жалост.

Изглежда, че равенството изглеждаше закономерно поради неналичието на рискове пред вратите на Пламен Андреев и Густаво Бусато. Изключваме дузпата в последната минута, тъй като Ивелин, в случай че я беше вкарал, по всяка възможност Левски щеше да победи. Случва се на всеки да изпусне от бялата точка и не трябва да се упреква единствено един състезател, че е пропуснал. Ако вратарят на ЦСКА беше избрал другия ъгъл, топката влизаше. Късмет... Левски могат само да съжаляват за това, че не са взели трите точки. Не всеки може да извършва дузпи. Трябва душевен да бъдеш резистентен, изключително в последната минута. Нещата са доста, само че очевидно напрежението в Ивелин Попов е било по-голямо. Според мен в такива обстановки виновността е в нападателя, тъй като подценява самата обстановка. Вероятно е прекомерно сигурен, че ще осъществя, а това може да му изиграе неприятна смешка.

До този миг от сезона Левски са изпуснали три дузпи в шампионата. Това тъждество не може да е стъпка напред за ЦСКА по пътя им към купата, тъй като разликата им с Лудогорец се съкратява. По-скоро е две крачки обратно. За да бъде тази точка за " алените " шампионска, ще би трябвало да си вземат всички мачове до края ", сподели Гетов.
 Левски отново не съумя да победи Жеферсон
Левски отново не съумя да победи Жеферсон

Единственото му проваляне от Левски бе във финала за Купата през 2022 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР