Бившият играч на Левски и ЦСКА – Пламен Гетов –

...
Бившият играч на Левски и ЦСКА – Пламен Гетов –
Коментари Харесай

Пламен Гетов за дербито: Левски може да съжалява, че не взе трите точки

Бившият състезател на Левски и ЦСКА – Пламен Гетов – показа пред “Мач Телеграф ”, че тази точка за ЦСКА-София не може да бъде шампионска, в случай че те не печелят до края на сезона всяка среща. Той има вяра, че в срещата са липсвали ситуациите пред двете порти и не трябва да се упреква единствено Ивелин Попов за пропуснатата дузпа в края на срещата. 

“Нямаше изключително доста положения пред едната или другата врата. Липсваха заплахите. Реално едвам в края имаше напрежение пред вратата на ЦСКА, когато Ивелин Попов изпусна дузпата. Де факто някои хора са на мнение, че са си изгубили времето да проследят мача. Много хора потеглиха за София да гледат това дерби и са останали разочаровани за жалост ”, стартира той. 

„ Изглежда, че равенството изглеждаше закономерно поради неналичието на рискове пред вратите на Пламен Андреев и Густаво Бусато. Изключваме дузпата в последната минута, тъй като Ивелин, в случай че я беше вкарал, по всяка възможност Левски щеше да победи. Случва се на всеки да изпусне от бялата точка и не трябва да се упреква единствено един състезател, че е пропуснал. Ако вратарят на ЦСКА беше избрал другия ъгъл, топката влизаше. Късмет…Левски могат само да съжаляват за това, че не са взели трите точки. Не всеки може да извършва дузпи. Трябва душевен да бъдеш резистентен, изключително в последната минута. Нещата са доста, само че очевидно напрежението в Ивелин Попов е било по-голямо. Според мен в такива обстановки виновността е в нападателя, тъй като подценява самата обстановка. Вероятно е прекомерно сигурен, че ще осъществя, а това може да му изиграе неприятна смешка ”, съобщи Гетов.

 „ До този миг от сезона Левски са изпуснали три дузпи в шампионата. Това тъждество не може да е стъпка напред за ЦСКА по пътя им към купата, тъй като разликата им с Лудогорец се съкратява. По-скоро е две крачки обратно. За да бъде тази точка за „ алените ” шампионска, ще би трябвало да си вземат всички мачове до края ”, приключи той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР