Бившият играч на Левски, Гари Родригес, си припомни спомените със

...
Бившият играч на Левски, Гари Родригес, си припомни спомените със
Коментари Харесай

Гари Родригес си припомни сините моменти и пожела титла на Левски

Бившият състезател на Левски, Гари Родригес, си напомни спомените със синята фланелка. Нидерландското крило, който играе за националния тим на Кабо Верде, бе състезател на Левски през 2013 година, като в 47 мача осъществя 21 попадения във всички шампионати.

Впоследствие той мина в испанския първокласен Елче, а след Примера дивисион пази цветовете още на гръцкия ПАОК, турския гранд Галатасарай и саудитския Ал Итихад, а през тази есен се завърна в Истанбул, само че в другия исполин - Фенербахче.

"Престоят ми в Левски беше страховит - едно от първите ми завършения отвън Нидерландия. За мен това бе скъп опит, попаднах в огромен клуб. Забавлявах се, изживях радостни моменти ", съобщи Родригес за YouTube влога "Мисия:Футбол ".

"Е, имах положителни и неприятни мигове. Спомням си, че изиграхме добър сезон, в чийто край загубихме купата. Буквално за десетина дни изпуснахме и двата трофея, губейки и финала за Купата. Това бяха прочувствени и трагични мигове, само че от време на време се случват такива неща. Тогава не успяхме да станем първенци, само че съм сигурен, че скоро Левски още веднъж ще ликува с купата ", разяснява Родригес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР