Бившият играч на Левски Гари Родригес може да стигне нов

...
Бившият играч на Левски Гари Родригес може да стигне нов
Коментари Харесай

Бивш играч на Левски поема към Премиършип за £10 млн.

Бившият състезател на Левски Гари Родригес може да стигне нов връх в кариерата си. Националът на Кабо Верде е пред трансфер в най-силното състезание - Премиършип, през лятото.

В момента роденият в Холандия нападателен футболист пази цветовете на Галатасарай и се показва ужасно с жълто-червения екип. Точно това е провокирало интереса на Нюкасъл.

"Свраките " към този момент пратиха две предложения за него, първата преди началото на сезона, а втората през януари. И двете бяха отхвърлени от гранда от Истанбул, тъй като се сториха прекомерно ниски на управлението.

Най-добрата от тях е била на стойност 6 млн. паунда. Сега обаче "джордитата " готвят предложение на стойност 10 млн. паунда през лятото, написа вестник "Фотомач ". Тя се чака да бъде призната от Галатасарай и Гари Родригес да заиграе в британския хайлайф.

Освен Нюкасъл, интерес към него има и от Евертън, което в допълнение може да вдигне цената му. Развръзка към прекосяването му в Премиършип се чака още при започване на юни.

Гари Родригес игра в Левски сред 2013 и 2014 година, като беше продаден на испанския Елче за по-малко от милион евро. Само няколко години по-късно цената му е скочила над 10 пъти, а кариерата му мина още през ПАОК, където беше съотборник на Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР