Бившият играч на Чикаго Булс и настоящ анализатор на случващото

...
Бившият играч на Чикаго Булс и настоящ анализатор на случващото
Коментари Харесай

Анализатор: Лейкърс са на светлинни години от останалите

Бившият състезател на Чикаго Булс и сегашен анализатор на протичащото се в НБА Джей Уилямс даде своето мнение за новите попълнения в състава на първенците от Лос Анджелис Лейкърс. Според някогашния ученик на университета Дюк " езерняците " доста са подобрили тима си и сега са на светлинни години от който и да е различен отбор в Западната конференция.
" Лейкърс наподобяват доста усъвършенствани по отношение на предишния сезон. Поздравления за Рич Пол, който е най-хубавият сътрудник в НБА. Всички знаехме, че Антъни Дейвис ще си получи парите... Не съм склонен с ЛеБрон, че Денис Шрьодер ще е плеймейкър на отбора. Джеймс ще бъде главният пойнт гард, той водеше Лигата по асистенции предишния сезон. Топката би трябвало да е в ръцете му. Шрьодер може да влиза от пейката и да бележи, въпреки всичко е настоящият притежател на премията за най-хубава запаса. Той може да вкарва от всяка една зона на полето ", сподели Уилямс.

“They are light years ahead of every other team right now in the Western Conference!” explains why the Lakers, with newly signed Anthony Davis, are the clear favorites to win the NBA Championship.
— Keyshawn, JWill & Zubin (@KeyJayandZ)
" Монтрез Херъл също прибавя нужната сила към тима. Те просто си го откраднаха от същата къща, в която Клипърс живеят. Лейкърс се подмладиха, тимът стана по-бърз и в този момент е значимо да се запазят здрави. " Езерняците " са на светлинни години от който и да е тим в Западната конференция ", съобщи анализаторът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР