Бившият играч на Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов е

...
Бившият играч на Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов е
Коментари Харесай

Спипаха пиян бивш футболист на Черноморец, Литекс и Нефтохимик

Бившият състезател на Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов е хванат да кара след приложимост на солидно количество алкохол, предава " Мач Телеграф ".

Малко след 2 часа през нощта някогашният халф е бил спрян за инспекция от полицейски чиновници в региона на блок 113 в бургаския квартал жк. " Славейков ". Той е бил зад кормилото на джипа си - " Фолксваген Туарег ". Още първоначално униформените заподозрели, че е подпийнал, тъй като лъхал на алкохол. Веднага е тестван с дрегер, а устройството е отчело 1,34 промила, което се равнява на най-малко 500 грама корав концентрат или редовно пиянство няколко дни наред.

Бившият футболист е отказал да даде кръвна проба, което значи, че е приел покорно виновността си. Той е задържан за период от 24 часа, с цел да изтрезнее в ареста, след което е освободен. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение. За шофиране с над 1,2 промила наказването е от 1 до 3 години затвор, санкция до 1000 лв. и лишаване на книжката за най-малко година. Практиката на Районния съд в Бургас е да постанова условни присъди за по 3-4 месеца с изпитателен период от най-малко 2 години.

Джамбазов след привършване на дейната си спортна кариера стана състезателен шеф в Нефтохимик, а сега е треньор на Локомотив Бургас, който той възроди преди няколко години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР