Бившият играч на Арсенал Робер Пирес не скри радостта си

...
Бившият играч на Арсенал Робер Пирес не скри радостта си
Коментари Харесай

Пирес: Арсенал преоткри своята същност

Бившият състезател на Арсенал Робер Пирес не скри насладата си от напредъка на " артилеристите " през този сезон. Според него отборът на Микел Артета към момента има късмет да стане първенец, макар че направи няколко неточности и довечера му следва съдбоносен конфликт против Манчестър Сити.

" Основната разлика сред двата тима е в съставите. Този на Сити е доста по-дълбок и мощен от този на Арсенал. Артета постоянно играе с едни и същи 12 или 13 играчи. Те са по-млад тим, с по-малко опит, а това може да е проблем, когато се бориш за купа. Последните два месеца бяха сложни. Всички ти споделят, че ще спечелиш, има напрежение, ставаш все по-нервен и можеш да сбъркаш ", разяснява Пирес в изявление за " Льо Паризиен ".

" Арсенал се трансформира още веднъж във популярен клуб, борят се за купата, преоткриха своето ДНК - това да играеш хубав футбол, какъвто разрешава на млади гении да се изявяват, като Мартин Йодегор и Букайо Сака. Тези хрумвания бяха заложени в клуба от Арсен Венгер. Той искаше хората да се въодушевяват и тимът да играе кравино. Артета, който игра при него преди да стане асистент на Гуардиола, съумя да върне това ", добави французинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР