Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев - Кокала

...
Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев - Кокала
Коментари Харесай

Емил Велев - Кокала: 10 години без трофей в Левски е недопустимо

Бившият състезател и треньор на Левски Емил Велев - Кокала не счита да чества десетата година, откогато изведе “сините ” до шампионската купа. Той счита, че толкоз време без трофей на “Георги Аспарухов ”, е неприемливо.

“Десет години без купа и купа - това е неуместно да се случва в тим като Левски. Притеснителното е, че феновете се помириха с това. Сега си пишем десета изгубена година. Това са пропилени пари и всичко. Даже и спечелим баража за Лига Европа, аз това не мога да го приема. И като футболист, и като треньор съм привикнал да виждам Левски да печели. Не е имало празна година! А в този момент какво…Слушам, че бюджетът щял да се понижава и да се постановат млади футболисти. Това звучи хубаво, само че би трябвало и да се гонят цели и спечелването на някакъв трофей. Хора, разберете го това - Левски не може без трофеи и купи! Левски е тим, от който би трябвало да се изисква. Левски би трябвало да държи високо равнище ”, споделя Велев пред “Тема Спорт ”.

Той не пропусна да разяснява и за идния мач с ЦСКА през днешния ден от 18,00 часа.

“Предимството на Левски е, че не се бори за нищо и напоследък играе освободено. Противника знае чудесно какво гони в този мач. Дербито ще бъде напечено, само че Левски няма от какво да се тормози ”, сподели Кокала, като добави, че не вижда нищо неприятно в това някогашният ментор на “сините ” Люпко Петрович да стигне до купата и с ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР