Бившият играч и спортен директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето обяви,

...
Бившият играч и спортен директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето обяви,
Коментари Харесай

Пелето ще съди шефовете на Левски

Бившият състезател и състезателен шеф на Левски Станислав Ангелов-Пелето разгласи, че ще заведе дело против управлението на "сините " за клюка. Както е известно, шефовете на Левски оповестиха, че Ангелов е присвоявал пари от базата на клуба на стадион "Раковски ", а настрана от това е получавал годишно по 200 000 лв.. Тези обвинявания разяриха Пелето, който изрично ги отхвърли и разгласи, че ще съди "сините ".

“За мен особено не е приятна тематиката, както и за доста хора и деца. Поканих ви тук, с цел да изясним няколко неща към декларацията, с която ПФК Левски излезе предходната седмица. Не знам кой тъкмо я е писал и какво се цели с нея, само че ще подхваща правосъдни дейности. Вече съм провел диалози с юристи и ще заведа дело за клюка, с цел да забележим кой е крадецът. Делото ще е против управлението на Левски, против този, който е разрешил тази декларация да излезе на бял свят”, стартира Пелето.

“Таксите на децата, трениращи на този стадион, спряхме да ги отчитаме на ПФК Левски заради обстоятелството, че от май месец е спряно покриването на разноските по наема, който изискуем по контракт към Министерство на вътрешните работи, както и за нужните консумативи. Всичко това е в порядъка на 4 - 5 хиляди лв.. Ако тези неща не се заплащат, децата са пред угрозата да останат без място за тренировки. През юли месец аз самичък започнах дейности да спрем таксите към Левски, с цел да заплатим въпросните наеми и консумативи ".

"Ние не сме откраднали от тези такси, в противен случай! Използваме ги, с цел да можем да задържим позициите на школата и вероятно да я спасим под някаква форма. Договорът ни с Министерство на вътрешните работи не е за целия комплекс, а единствено за няколко терена и съблекални. Дейността ни е обвързвана напълно с нашите деца, които можеха да останат без терен. Този скандал не знам за какво се основава и в този момент ще рефлектира отрицателно върху тях. Тези деца са на всеки мач на Левски, обичат клуба и го поддържат. Малки левскари, каквито ги възпитаваме тук”, съобщи още Ангелов.

“Таксата е 40 лв. на деца. В школата на “Раковски” имаме 300 деца, само че 60-70 % от тях заплащат. Винаги има закъснели, постоянно има не запомнили, има и такива, които са в неравностойно състояние и не заплащат такси. Политиката ни постоянно е била такава - да сме толерантни. Семейство с две деца постоянно се таксува единствено за едното. С въпросните събрани пари покрихме наемите. "

"В същото време треньорите бяха извикани на “Герена” и им бе неразрешено да стъпват на “Раковски”. Човек от управлението им е споделил: “Нас тези деца не ни интересуват!” Чест им прави на тях, същински мъже, отхвърлиха се от заплатите си, не си оставиха децата”, приключи Пелето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР