Бившият играч и спортен директор на Левски Станислав Ангелов обеща

...
Бившият играч и спортен директор на Левски Станислав Ангелов обеща
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: "Левски" няма интерес да развива школата си

Бившият състезател и състезателен шеф на " Левски " Станислав Ангелов даде обещание да предприеме правосъдни дейности против управлението на клуба поради клюка. Преди седмица сините разпространиха публично известие, в което упрекнаха досегашния началник на детско-юношеската школа на стадион " Раковски " в кражба.

" В случая аз съм омерзен, не съм откраднал нищо. Майка ми и татко ми са ме възпитали по най-хубавия метод, за което съм извънредно признателен. Как можем да приказваме за кражба, когато човек желае да развива обществена активност и работи за деца и не се отхвърля. За страдание ще се подхващат правосъдни дейности. Аз съм подготвил всичко с моите адвокати и ще заведем дело за клюка против управлението на " Левски ". Да забележим в съда какво съм откраднал и кой е крадецът ", сподели Ангелов на изключителна конференция.

" Левски " упрекна Ангелов, че се е опитал да отдели школата от футболния клуб, а стадионът да бъде овластен. Бившият национал беше освободен от поста на 25 август, само че продължи да извършва отговорностите си.

Той съобщи, че е взел нещата в свои ръце, откакто от " Левски " са спрели да покриват разноските по наема и консумативите по издръжката на школата на стадион " Раковски ". Според Ангелов управлението на сините " не се интересува от децата ", които са " изправени пред угрозата да останат без място за тренировки ".

" Спряхме да отчитаме таксите на децата заради обстоятелството, че от май е спряно покриването на разноските по наема, който изискуем по контракт към Министерство на вътрешните работи, както и за нужните консумативи. Всичко това е в порядъка на 4-5 хиляди лв.. През юли аз самичък започнах дейности да спрем таксите към " Левски ", с цел да заплатим въпросните наеми и консумативи. Ние не сме откраднали от тези такси, в противен случай! Използваме ги, с цел да можем да задържим позициите на школата и вероятно да я спасим под някаква форма ", сподели още Ангелов.

 Станислав Ангелов:
© LAP.bg

Той добави, че договорът на школата с Министерство на вътрешните работи не е за целия комплекс, а за два терена и съблекалните към тях. Според Ангелов абсурдът е основан съзнателно и рефлектира отрицателно върху децата от школата.

" На " Герена " нямат интерес към развиването на децата, а те са основата на нашето общество. Не е обикновено да си гониш персоналните ползи за сметка на децата ", сподели още някогашният капитан и началник на сините. Разберете, нищо не е отделено и не е направено. Базата е тук, децата - също. Това, че някой се пробва да понижи разноските си, е различен въпрос. На месец са нужни сред 10 и 12 хиляди лв. за издръжката на школата ", съобщи Ангелов.

" Преди четири години, когато пристигнах, имаше 80 деца. Сега са 300 и всяка година резултатите на школата са по-добри от предходната. Откакто аз съм тук, са вложени 600 хиляди лв. и труд за над милион лв.. Родители оказват помощ, хора, близки до клуба. Когато виждат, че се трудиш, се отзовават и оказват помощ. Някой обаче очевидно желае да си спести тези пари. За мен тъкмо това е казусът - че някой желае тази школа да я няма ", добави някогашният състезателен шеф на отбора.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР