Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла

...
Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла: Стадион Българска армия ще струва поне 60 милиона лева

Бившият състезател и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла разяснява оповестената оценка на стадион " Българска войска " и базата в Панчарево от 32,3 милиона лв.. Сумата беше посочена от комисия оценители, като това ще е вноската, с която страната ще взе участие в взаимното сдружение с ЦСКА. От клуба би трябвало да внесат паричната равноценност. Сумата провокира напрежение измежду почитателите, които чакаха оценка малко над 20 милиона, само че Майкъла счита, че няма нищо обезпокоително.

" Каквато е оценката - такава. Това няма огромно значение, защото тези пари по този начин или другояче би трябвало да влязат в реконструкцията на стадиона. Реално това е гаранция, че клубът ще направи оборудването. А фактически " Армията " евентуално ще коства не по-малко от 60 милиона. И различен път съм предложил да се продаде името на стадиона на някой огромен спонсор, който да помогне със сумата. Оттук към този момент не виждам какво може да спре реконструкцията.

Беше измислено по какъв начин да се случат правилно нещата сред клуба и страната. Най-важното е, че почитателите поддържат това желание. Стадионът е най-важното, а не толкоз трофеите в тази обстановка ", споделя Майкъла пред " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР