Бившият халф на Ювентус Масимо Мауро отправи остра критика срещу

...
Бившият халф на Ювентус Масимо Мауро отправи остра критика срещу
Коментари Харесай

Бивш играч на Ювентус: Роналдо никога не е бил лидер в отборите, в които е играл

Бившият халф на Ювентус Масимо Мауро насочи остра рецензия против суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо. Според него португалецът е по-скоро индивидуалист, в сравнение с водач, като също по този начин посъветва “бианконерите” да се разделят с петкратния притежател на “Златната топка”.

" Роналдо в никакъв случай не е бил водач в тимовете, в които е играл, и в никакъв случай няма да бъде подобен. Той е като компания и за него е по-голям оборотът му, в сравнение с триумфа на отбора. Кристиано не дърпа своите съотборници напред. Вместо това постоянно желае от тях да му подават топката, с цел да бележи голове. Той е огромен индивидуалист, а не екипен състезател.

На самостоятелно равнище Роналдо се показва добре, защото постоянно бележи. Не може да се каже, че не дава отговор на упованията. Също по този начин е голям във връзка с маркетинга. От позиция на спортните резултати обаче Ювентус не се оправя по-добре спрямо интервала преди неговото идване. Тимът даже е по-зле в Шампионската лига в този момент, в сравнение с преди. Ето за какво най-добре е двете страни да се разделят. Роналдо може да стартира нов стадий на друго място, а Юве ще се освободи от голяма финансова тежест”, разяснява 58-годишният Мауро пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР