Бившият халф на ЦСКА Викторс Мороз познава добре качествата на

...
Бившият халф на ЦСКА Викторс Мороз познава добре качествата на
Коментари Харесай

Бивш халф на ЦСКА похвали новия треньор на Лудогорец

Бившият халф на ЦСКА Викторс Мороз познава добре качествата на новия старши треньор на Валдас Дамбраускас. Двамата работят дружно в латвийския РФС през предходната година. Дамбраускас води отбора от 2017 до 2020 година. Именно Мороз го наследява на поста.

" Мога да кажа единствено хубави неща за Валдас и неговите треньорски качества. Удоволствие бе да работя с него, въпреки и не доста дълго време - към три месеца бях негов асистент, преди да поема РФС. Аз бях отпред на втория ни тим, когато ме направи част от щаба си ", показа Мороз.
" От него научих доста неща, въпреки и за толкоз малко време. Качествен експерт и отличен човек е. Постоянно прогресира и се учи. Чете доста. Силен е в анализирането. Винаги знае какво желае и го получава. Стреми се да ползва всичко научено по време на тактически занимания. Треньор, който се развива, не стои на едно място. Воден е от новите хрумвания и не се опасява да ползва нововъведенията ", разкри Мороз.

" Смятам, че той ще помогне доста на Лудогорец. За мен това е добър избор от страна на клуба. Да, Валдас в никакъв случай не е играл професионален футбол, само че това не пречи да бъде мощен треньор и в случай че му видите визитката, ще наблюдавате, че той пораства прогресивно нагоре ", разяснява пред " Тема Спорт " някогашният футболист на ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР