Бившият халф на ЦСКА Маркиньос разкри, че предстои да открие

...
Бившият халф на ЦСКА Маркиньос разкри, че предстои да открие
Коментари Харесай

Бивш играч на ЦСКА ще става мениджър

Бившият халф на ЦСКА Маркиньос разкри, че следва да открие мениджърска организация в България. Така той се надява да помогне на обичания си ЦСКА в откриването на гении от родната си Бразилия, както и на други клубове у нас.

„ Започвам един план, който бях замислил още преди да си потегли от България. Сега пристигнах да го пускам. Проектът е обвързван с футбол, ще разтварям мениджърска организация в България.
Ще работя освен с ЦСКА, само че и с други тимове в страната, с цел да мога да оказа помощ на себе си и на българския футбол. Имам контакти в Бразилия и проследявам няколко футболисти. От на следващия ден стартирам договаряния с тимовете и който има потребност, аз мога да оказа помощ ", съобщи някогашният футболист пред Канал 3.

Маркиньос е вторият чужденец с най-вече мачове за ЦСКА след Ибрахима Гай. Бразилецът има 115 мача с "червената " фланелка. От сегашните легионери в отбора най-близо до него е Рубен Пинто, който е изиграл 96 срещи за „ алените ".

Маркиньос желае да тръгне по стъпките на Джери Перейра, който бе измежду първите бразилци, играли у нас, а по-късно направи сполучлива кариера на управител и докара доста южноамерикански играчи в България.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР