Бившият халф на ЦСКА - Ивайло Киров в момента е

...
Бившият халф на ЦСКА - Ивайло Киров в момента е
Коментари Харесай

Иво Киров: Лудогорец дават много пари, но на терена не превъзхождат ЦСКА

Бившият халф на ЦСКА - Ивайло Киров сега е в Чехия, където се възвръща от тежко прекаран ковид. Въпреки това той приказва пред сътрудниците от " Тема Спорт ", свързани с обичания му тим. Ето и най-интересните фрагменти от неговото изявление:
 Сашо Станков: Стадионът би трябвало да бъде приоритет №1 за ЦСКА
Сашо Станков: Стадионът би трябвало да бъде приоритет №1 за ЦСКА

" Отборът може да стане първенец още този сезон "

" Близо двадесет дни бях в сериозно положение. Бърза помощ, коли за спешна помощ, болница, системи...Отслабнах с повече от 20 кг, само че популярност на Бога прескочих и в този момент съм добре. Искрено се надявам напролет тимът да успее да смъкна Лудогорец от върха. Имаме и футболисти. Да, в Разград дават доста пари, само че виждаме, че на терена не превъзхождат ЦСКА. Плюсът при тях е, че имат зад тила си поддръжката на доста странични фактори.

Как не се откри и един непокътнат арбитър у нас, който да свири по разпоредбите? Явно към този момент трансформираха и разпоредбите - всичко в интерес на Лудогорец. Ето в този момент направиха Десподов футболист на България. А той не е нищо изключително.

ЦСКА има нещо, което Лудогорец в никакъв случай няма да има - публиката. Относно спортно-техническото положение на отбора аз се надявам напролет тимът да е още по-силен. На " Армията " разполагат с положителни играчи, а и най-хубавото е, че Стойчо Младенов ще успее самичък да направи подготовката и ще има време през тази пауза да вкара своите хрумвания. Амос Юга несъмнено ми харесва. Има доста футбол в него. Той умее да играе както в отбранителен проект, по този начин и в нападателен - знае да даде пас, да провежда офанзива.

Вярвам, че Гриша Ганчев ще направи всичко допустимо, с цел да извърши тази фантазия на почитателите за стадион " Българска Армия ", приключи Киров.
 Младенов връща Мено Кох измежду титулярите на ЦСКА за пролетта
Младенов връща Мено Кох измежду титулярите на ЦСКА за пролетта

Нидерландецът към този момент е изцяло възобновен от своята контузия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР