Бившият халф на ЦСКА и Ботев (Пд) Георги Георгиев -Гецата

...
Бившият халф на ЦСКА и Ботев (Пд) Георги Георгиев -Гецата
Коментари Харесай

Дано в ЦСКА са останали само чужденците, които заслужават


Бившият халф на ЦСКА и Ботев (Пд) Георги Георгиев -Гецата приказва пред " Тема Спорт ", като главните въпроси бяха свързани с идните полуфинали сред двата отбора и цялостната обстановка в родния футбол. Ето и най-интересното от неговото изявление:
 Димитър Пенев: Проблемът 1948 е решен, не им знам земетресението на Левски
Димитър Пенев: Проблемът 1948 е решен, не им знам земетресението на Левски

Пената отново паметен

" Пандемията по този начин разтегли нещата, че все едно от три години не е имало футбол. Наясно съм, че ЦСКА освободи някои чужденци. Полуфиналите сред ЦСКА и Ботев ще са забавни. Пък и другата двойка е любопитна. Хубаво е, че четирите клуба с най-голяма аудитория в България са на полуфинала. Всичко ще е на воля и мускули, и на това дали може да спираш и да подаваш топката.

Да се надяваме, че в ЦСКА са останали единствено чужденците, които заслужават, а са си тръгнали тези, които не стават. Този Отабор, аз не мога да допускам, че е играл проведен футбол през живота си. 20 мача направи, играе като крило и не центрира нито веднъж като хората. Нито веднъж! ЦСКА имат преимущество като характерности по отношение на Ботев. Соу, в случай че вкара гол, може да е решаваща фигура. Енрике също е добър футболист, обособен въпрос е дали е във форма поради травмата от есента. В средата на терена Белтраме стартира да ми харесва. За нашето състезание е забавен състезател. В отбрана се разчита на Антов и Занев да са постоянни и на Мазику отляво. Но да давам прогнози след три месеца без футбол, е все едно да съм Колчо Слепеца от " Под Игото ".

Няма смисъл да го мъчат Антов в средата на терена. Не че е слаб, просто като халф не му е най-силната позиция. Като цяло в България идва положително потомство, изключително родените сред 2002 и 2005 година. И в този момент в ситуацията с ковид е моментът да им обърнем внимание ", съобщи Гецата.
 Кристиано Джарета: Целта на ЦСКА е да занули изоставането си от Лудогорец
Кристиано Джарета: Целта на ЦСКА е да занули изоставането си от Лудогорец

" Нивото на българския футбол не е изключително високо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР