Бившият халф на Манчестър Юнайтед - Оуен Харгрийвс коментира ситуацията

...
Бившият халф на Манчестър Юнайтед - Оуен Харгрийвс коментира ситуацията
Коментари Харесай

Бивш халф на Юнайтед: Роналдо е недоволен

Бившият халф на Манчестър Юнайтед - Оуен Харгрийвс разяснява обстановката на Кристиано Роналдо в отбора. Португалецът беше осъден след мача с Тотнъм, само че през днешния ден стартира мача от Лига Европа с Шериф в титулярния състав.

" Очевидно обстановката беше предопределена от доста фактори. Разбира се, Роналдо беше неудовлетворен, тъй като искаше да играе, само че не го пуснаха да излезе. Той чака с неспокойствие Световната купа през 2022 година, може би последното му състезание. Затова той не желае да излиза единствено в последните две минути на мача.

Но също по този начин считам, че всичко, което той даде на футбола, би трябвало да бъде уважавано. Не желая обаче да кажа, че постъпката му е вярна. Но той е неудовлетворен, следва му международно състезание, само че не играе - единствено гледа в профил, макар че има вяра, че може да способства.

Той беше голмайстор на тима през предишния сезон, тъй че несъмнено разочарованието е огромно. Той явно искаше да напусне през лятото, само че не се получи и му е мъчно просто да седи и да гледа по какъв начин играят другите.

Но се веселя, че през днешния ден той е на терена, че обстановката се позволи. Случват се неточности ", сподели Харгрийвс.
 Роналдо се похвали, че още веднъж тренира и съобщи: Отдаден и зает съм... както постоянно
Роналдо се похвали, че още веднъж тренира и съобщи: Отдаден и зает съм... както постоянно

Следващият дуел на Юнайтед е семейството на Шериф (Тираспол)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР