Бившият халф на Манчестър Юнайтед Ники Бът бе призован в

...
Бившият халф на Манчестър Юнайтед Ники Бът бе призован в
Коментари Харесай

Призоваха халф на Юнайтед от ерата на Фъргюсън в съда - биел жена си

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Ники Бът бе свикан в съда и се яви за чуване, което го упреква някогашната му брачна половинка за побой. 44-годишният Бът бе хванат от полицията през април, откакто се е получило позвъняване от Хейл за побой над жена.

В сряда, той участва в съда на магистратите в Манчестър за чуване, в което той пледира за почтен за посягане над Шели Бът, която върна моминското си име Шели Барлоу.

Той също по този начин отхвърли да заплати 800 паунда за провалите по iPhone 7, който принадлежи на госпожа Барлоу. По-рано полицията в Манчестър съобщи, че е била извикана в парцел на Бродуей, Хейл, на 16-и април, а една жена е получила прорез на ръката си, от който се нуждае от болнично лекуване.

Адвокатът на Бът – Лиза Робъртс, съобщи, че недоумява по какъв начин е допустимо жалбоподателят да е получил контузия тогава, и че повредите по телефона са били, откакто е бил хвърлян по лицето на Бът.

Насрочването на процеса към този момент е направено и датата за делото е 27-и февруари. То ще продължи два дни. Бът получи информация, че няма потребност да участва в съда на 9-и януари, само че е задължен да бъде там на самото дело.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР