Бившият халф на Лудогорец - Густаво Кампаняро, който продължи състезателната

...
Бившият халф на Лудогорец - Густаво Кампаняро, който продължи състезателната
Коментари Харесай

Семейството на бивш футболист на Лудогорец в Турция трябвало да потърси подслон след земетресението

Бившият халф на Лудогорец - Густаво Кампаняро, който продължи спортната си кариера в Турци за Кайсериспор, чийто тим се намира в град Кайсери, който също пострада от вчерашното земетресение, показа, че неговото семейство е претърпяло тежък миг, до момента в който футболистът се е завръщал от мача от локалната Суперлига на своя тим с Гиресунспор. Най-близките на Кампаняро е трябвало да потърсят заслон след естественото злополучие.

" Имаше земетресение от 7,4 в Южна Турция, в Кайсери, където живеем. Аз съм в различен град, който не беше обиден, тъй като през днешния ден имаше мач. Семейството ми е добре. Потърсили са заслон при различен другар, тъй като постройката, в която живеем, въпреки и нова, има пукнатини по стените. Други градове също бяха наранени, оставяйки убити и ранени. Оценяваме известията и молим за молебствия за най-засегнатите ", заяви футболистът в профила си в " Instagram ".
 В Турция опровергаха новината за Атсу В Турция опровергаха новината за Атсу
По-късно Густаво Кампаняро при завръщането си в Кайсери при фамилията си написа написа: " Върнах се от пътуването си и съм със фамилията си. Другите фамилии също са тук в клуба, всички са доста обезпокоени, само че са добре. Вярвам, че всичко скоро ще отмине ".

След това той описа същото и за бразилското отклонение на медийния колос CNN.

Кампаняро бе част от Лудогорец сред 2016 и 2019 година, като изигра 105 мача, в които вкара 11 гола и направи 9 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР