Бившият халф на Левски, Славия, Етър, Дунав и Добруджа Николай

...
Бившият халф на Левски, Славия, Етър, Дунав и Добруджа Николай
Коментари Харесай

Нико Петров: Почти съм убеден, че на Гриша Ганчев не му се нрави стилът на ЦСКА

Бившият халф на Левски, Славия, Етър, Дунав и Добруджа Николай Петров проучва настоящи тематики от родния футбол.

" Преди 15 години се смееха на Мъри Стоилов, когато говореше за терените и осветлението, а виждате в този момент. Никога не би трябвало да се пропуща около ушите това, което Стоилов споделя за футбол. Шампионската купа ли? С оглед и на дузпата, отсъдена за играта с ръка на Ван дер Каап, не мисля, че здравомислещ човек се е съмнявал, че Лудогорец ще е първенец. 
 Беше ли избутан Ван дер Каап при дузпата за Лудогорец? Беше ли избутан Ван дер Каап при дузпата за Лудогорец?
Дузпата, която получи ЦСКА в последната минута? След като не си бил безапелационен, няма по какъв начин футболният Господ да ти се отплати. ЦСКА не сподели, че заслужава успеха с футболни достолепия. Това видях аз по малкия екран. Хаотично играеха, да. 
31  ЦСКА - София 1:1 ЦСКА 1948 I
Илич считам, че си прави работата, само че по отношение на игровия жанр съвсем съм уверен, че на Гриша Ганчев не му се нрави. Преди година се срещнах с него, доста във вътрешността е във футбола. Не мисля, че Саво Милошевич е най-правилният ход на Левски. По мое мнение би трябвало да се даде заем на доверие на Елин Топузаков. 
 Саво Милошевич към този момент работи по селекцията на Левски Саво Милошевич към този момент работи по селекцията на Левски
Вече ми се промени мнението за Младен Кръстаич - когато в един миг си променяш тактиката, която си оповестил, че ще следваш първоначално. Визирам викането на Ивайло Чочев под натиска на медиите и експертите. Няма място за съпоставяне със Сърбия, нашият най-хубав футболист в последните 15 години е Ивелин Попов - къде е той, къде са най-хубавите сръбски футболисти. 
10  Пресконференция на Младен Кръстаич и Кирил Десподов преди мача с Черна гора
Попитайте Филип Кръстев, който не можа да се наложи в нито един тим в чужбина, каква е разликата в подготвителния развой. Тодор Неделев също. Боримиров едно време се беше върнал от Германия, беше доста по-възрастен от нас, само че темпото му беше доста по-сериозно от нашето. Помните Джон Ингълс с каква физика пристигна в Левски и че колкото по-дълго се задържаше в България, толкоз повече му падаше формата. 

Трябва да спрем с тематиката за българите и чужденците - в Италия, Испания и Англия нали също са чужденци нашите, които отиват. Ако хората там мислят като нас, кой наш футболист ще отиде някъде? Вчера гледах, че в някогашния ми клуб Добруджа има чужденец, а това е тим, който се бори да не изпадне в Трета лига ", сподели Нико Петров в " Студио дерби ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР