Бившият халф на Челси Джо Коул заяви, че "сините" имат

...
Бившият халф на Челси Джо Коул заяви, че "сините" имат
Коментари Харесай

Легенди хвалят Челси след трудната победа

Бившият халф на Челси Джо Коул съобщи, че "сините " имат доста огромна дълбочина в състава. Изказването на някогашния британски национал пристигна откакто лондончани откриха тазгдишното си присъединяване в Шампионската лига с сложна победа.

Възпитаниците на Томас Тухел съкрушиха Зенит с 1:0 след гол на Ромелу Лукаку в средата на второто полувреме. Отборът на Томас Тухел не сподели най-хубавото си лице, само че това се оказа задоволително с цел да вземе трите точки по пътя към отбраната на трофея.

"Челси има най-добре уравновесения състав от тимовете във Висшата лига. Все още има дребни въпросителни в халфовата линия на Юнайтед, само че Челси да вземем за пример наподобява мощен на всички места " разяснява Коул.

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд също похвали "сините ", като добави: „ Те са доста добър тим и знаят по какъв начин да печелят. Спечелването на Шампионската лига им дава доста убеденост.Със сигурност ще имат възходи и падения, само че те наподобяват подготвени да отговорят на всяка обстановка ".

Автор: Алекс Иванов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР