Бившият халф и капитан на Левски - Владимир Гаджев, е

...
Бившият халф и капитан на Левски - Владимир Гаджев, е
Коментари Харесай

Гаджев отказал два поста в Левски, обяви какво иска да прави

Бившият халф и капитан на Левски - Владимир Гаджев, е отказал да стартира работа на " Герена " през предходната година. Това призна някогашният футболист на " сините ".

Той е бил поканен от Елин Топузаков първо да бъде негов асистент след напускането на Станимир Стоилов, а по-късно и като треньор в школата на " сините ".

" Да, имах подобен диалог с Елин. Това е при мен, че все още, а и в близко бъдеще не се виждам като треньор. Истината е, че не се виждам като треньор по доста и обясними аргументи за мен, тъй като треньорството в огромната си степен в България е, по какъв начин да кажа, не е добра работа, не се работи по този метод - да сменяш треньори на всеки 3-4-5 месеца. Към момента не се виждам треньор, даже и на деца. По простата причина, че моите хрумвания в главата са радикално разнообразни от това, което се случва в по-голямата част от клубовете.

Аз се виждам на напълно друго място и по-скоро организационно би било по-голямо предизвикателство за мен - да пренеса това, което имам като хрумвания и визия за развиването на един клуб. И ще ми бъде много любопитно да се изправя против това предизвикателство и да го сграбчи, както се споделя, и да се опитам да направя това, което мисля, че е вярно. И по тази причина считам, че Хебър е най-точното място за момента, с цел да видя дали това, което аз имам като хрумвания, бих го наложил в професионален клуб. Просто предизвикателство! Но бих се захванал с две ръце да го осъществя.

Не желая да прескачам стадии, по тази причина считам, че, поради че съм локален, огромна част от хората ме познават и ме почитат, както мен по този начин и татко ми, поради че съм си и тук, бих бил доста потребен на Хебър във всяко едно естество. Дори и сега на тежка финансова обстановка още веднъж считам, че бих бил потребен с това, че съм прочут, въпреки всичко имам контакти към момента, тъй че всичко е в ръцете на управлението на Хебър. Ако те решат да ме поканят, аз на драго сърце ще приема, само че все още няма такава публична покана ", съобщи Гаджев пред " Труд news ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР