Бившият губернатор на Южна Каролина и посланик в ООН избегна

...
Бившият губернатор на Южна Каролина и посланик в ООН избегна
Коментари Харесай

Чернокожият републикански депутат осъди провала на Гражданската война на Ники Хейли

Бившият губернатор на Южна Каролина и дипломат в Организация на обединените нации избегна да загатва робството, когато беше запитана от гласоподавател в Ню Берлин, Ню Хемпшир, в сряда вечерта какво е предизвикало Гражданската война.

„ Мисля, че повода за Гражданската война беше главно по какъв начин щеше да работи държавното управление, свободите и какво хората могат и какво не могат да вършат. Каква съгласно вас е повода за гражданската война? “ сподели тя.

Мъжът, който след това сподели на репортерите, че се споделя Патрик, отговори, че не е този, който се кандидатира за президент.

„ Искам да кажа, мисля, че постоянно се случва за ролята на държавното управление “, сподели госпожа Хейли. „ Трябва да имаме капитализъм, би трябвало да имаме икономическа независимост. Трябва да се уверим, че вършим всичко, тъй че хората да имат свободите, с цел да могат да имат независимост на словото, независимост на религията, независимост да вършат или да бъдат каквото желаят, без държавното управление да им пречи. ”

„ През 2023 година за мен е изумително, че можете да отговорите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР