Крис Кристи превръща обидата на Тръмп „Дебелото прасе“ в смела нова атака

...
Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи (дясно) отвръща на
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи (дясно) отвръща на огъня на Доналд Тръмп, след като бившият президент отново го нападна заради теглото му.

„Кристи, той яде в момента. Той не може да бъде притесняван“, каза Тръмп по време на митинг в Ню Хемпшир във вторник.

След това той посочи към смеещата се тълпа.

„Господине, моля, не му се обаждайте дебела свиня“, каза Тръмп. „Виждаш ли, опитвам се да бъда мил. Не го наричайте дебела свиня.“

Кристи отвърна на X (известен още като Twitter) с предизвикателство.

„Ако имаше смелостта, щеше да се появиш на дебата и ми го кажи в очите“, каза Кристи.

Кристи се опитва да подтикне Тръмп да присъства на президентския дебат на Републиканската партия, който ще бъде домакин на Fox News по-късно този месец.

Тръмп е посочи, че е малко вероятно да присъства, но каза, че трябва да се състои така или иначе, „за да мога да видя кого МОЖЕ да обмисля за вицепрезидент“, написа той на своя уебсайт Truth Social миналия месец.

Тръмп и Кристи някога бяха близки съюзници, като Кристи стана един от първите видни републиканци, които подкрепиха Тръмп, след като самият той отпадна от президентската надпревара през 2016 г.

Кристи остана член на вътрешния кръг на Тръмп по време на президентството, но стана все по-критичен след това и сега се кандидатира срещу него за Републиканска президентска номинация.

Тръмп се е насочил към талията на Кристи в миналото и сподели видеоклип през юни, в който му се подиграва заради теглото му.

Кристи отвърна на изстрела:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР