Бившият губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън обяви, че преустановява дългосрочната

...
Бившият губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън обяви, че преустановява дългосрочната
Коментари Харесай

Аса Хътчинсън отпадна от надпреварата за президент на Републиканската партия през 2024 г. след последното място в Айова

Бившият губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън разгласи, че прекратява дълготрайната си президентска акция през 2024 година, откакто се класира на последно място на събранията в Айова.

Бившият губернатор на Арканзас е пореден критик на някогашния президент Доналд Тръмп, който завоюва безапелационно събранията в Айова и остава любимец на Републиканската партия в други ранни щати.

„ Поздравявам Доналд Дж. Тръмп за успеха му нощес в Айова и на другите претенденти, които се състезаваха и получиха делегатска поддръжка. Днес приключвам акцията си за президент и се връщам в Арканзас ", сподели Хътчинсън в изказване във вторник сутринта.

Въпреки че разгласи кандидатурата си при започване на акцията през 2024 година, Хътчинсън имаше проблеми със спечелването на поддръжка от републикански гласоподаватели, избирайки ниските едноцифрени цифри през цялото време на конкуренцията.

„ несвоевременно “ неговите противници от Републиканската партия да приказват за опрощение на някогашния президент, в случай че бъ...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР