Бившият горски стражар, сега собственик на къща за гости в

...
Бившият горски стражар, сега собственик на къща за гости в
Коментари Харесай

Горски преби мъж с метална тръба, бил му отровил рибата

Бившият горски жандарм, в този момент притежател на къща за посетители в Сапарева баня, Венци Чечев е пребил с железна тръба 48-г. Веселин Бошнаков. Със счупена глава и ръка раненият мъж е откаран в „ Пирогов”.

Сцената като от екшън филм се разиграла в понеделник към 6,30 ч. покрай центъра на Сапарева баня. Венци Чечев слязъл от джип и почнал да постанова с железна тръба В. Бошнаков, като крещял: “Защо ми токсини рибата?!”.

“В понеделник Веселин потегли на работа към 6,30 и се върна след 10-ина минути оцапан с кръв, сподели ми, че го е удрял с железна тръба някогашният горски Венци Чечев. С него сме в недобри връзки поради едно куче. Около Нова година кучето, което е от скъпа порода, единствено пристигна у нас. Ние се грижихме близо 6 м. за него. Съпругът ми преднамерено го водеше с него до площада – в случай че някой си го познае, да го прибере. Никой не се обади. Ние му направихме ваксини, грижихме се за кучето. Наскоро В. Чечев пристигна у дома и съобщи, че кучето е негово. Ние му го дадохме, само че след две седмици то се върна при нас. Съпругът ми го заведе при В. Чечев и му го даде, описа брачната половинка на Бошнаков пред "Струма ".

Сега В. Чечев атакува мъжа ми, като крещял, до момента в който го е налагал с тръбата: “Защо ми токсини рибата?!”. Ние не знаем даже дали и къде отглежда риба. На Веселин са му напрвени три интервенции, лекарите ни желаят да платим 2000 лева за пластините, които са му поставени на лакътя при интервенцията, защото след побоя лакътят му се бе преобърнал”.

Веселин Бошнаков, който е прикрепен към болничното легло в “Пирогов” пък сподели:

“Към 6,30 излязох от у дома и потеглих към спирката в центъра на Сапарева баня. Работя като асфалтопалагач към огромно дупнишко дружество. Изведнъж пред мен спря В. Чечев с джипа, излезе и стартира да ме постанова с железна тръба където свари, като крещеше, че съм отровил някаква риба. Синът ми имаше абитуриентски бал и три дни бях в Кюстендил – петък, събота и неделя, аз даже не зная дали Чечев отглежда риба и къде. Имам 10 шева на главата. Претърпях 4-часова интервенция на ръката. В. Чечев ме постановяваше където му падне. Имам синини по цялото тяло. Върнах се у дома оцапан с кръв и жена ми извика кола за спешна помощ на Спешен център – Сапарева баня. С колата за спешна помощ ме закараха в ортопедичния кабинет в общинската болница в Дупница. Лекарят ме прегледа и ме изпрати в “Пирогов”. Докато ми обездвижваше ръката, пристигнаха двама служители на реда и ме разпитаха за случилото се.

Благодаря на работодателя ми, че ми изпрати 1000 лева за интервенцията, другите 1000 лева взех назаем от моя вуйна, която работи в Испания, с цел да платя в „ Пирогов” за поставените в счупения лакът пластини”, описа В. Бошнаков.

В бюлетина на ОДМВР се оповестява, че е формирано досъдебно произвеждане по случая против незнаен причинител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР