Бившият голмайстор на ЦСКА - София Али Соу все още

...
Бившият голмайстор на ЦСКА - София Али Соу все още
Коментари Харесай

Бъдещето на Али Соу остава неясно

Бившият голмайстор на ЦСКА - София Али Соу към момента не знае къде ще продължи кариерата си след края на сезона.

Гамбиецът е благосъстоятелност на ФК Ростов след прехвърлянето си от ЦСКА - София през 2021 година, само че предходната година замрази контракта си с съветския отбор след военната инвазия в Украйна и мина чартърен в турския Анкарагюджю.

През този сезон Али Соу изигра 20 мача за Анкарагюджю във всички шампионати, като означи шест гола и направи три асистенции.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Не сме говорили с никакви клубове за трансфер на Али. Всеки, който желае да закупи Соу, би трябвало да се свърже непосредствено с Ростов. Чакаме и следим развиването. Ще се върне ли в Ростов през лятото? Разбира се, тъй като до момента няма нови решения от ФИФА. Ще забележим какво ще се случи в бъдеще. Със сигурност можем да знаем единствено, че един ден ще умрем ", сподели сътрудникът на играча Луиджи Сорентино, представен от Република България Спорт.

Али Соу игра за ЦСКА - София в интервала 2018-2021 година, като с алената фланелка записа 74 мача и вкара 32 гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР