Бившият голмайстор на Лудогорец и настоящ играч на УТА Арад

...
Бившият голмайстор на Лудогорец и настоящ играч на УТА Арад
Коментари Харесай

Клаудио Кешеру: Когато пристигнах в Разград се чувствах изгубен

Бившият голмайстор на Лудогорец и сегашен състезател на УТА Арад - Клаудиу Кешеру, разяснява престоя си в България пред румънското издание " FANATIK ". Той показа, че при започване на престоя си в Разград се е чувствал комплициран. Нападателят приказва и за атмосферата по стадионите в България.

" С цялата ми невзискателност хората ме смятаха и не престават да ме считат за емблематичен и именит състезател за тамошния футбол. Мога да напиша книга единствено за интервала си в България ", каза той.

" Когато дойдох в Разград се усещах загубен. Исках да пребивавам в Букурещ, след това в Русе, във Варна. В първите три месеца желаех да си потегли, само че моят принцип е в никакъв случай да не се отхвърлям. Чувствах, че равнището е доста високо и аз съм парчето от пъзела, което липсва, с цел да напишем история и това ме накара да остана ", продължи голаджията.

" Имаше напрежение, когато играехме против Левски, ЦСКА или в Пловив, само че на нашия стадион постоянно ни приветстваха. Нямаше никакво напрежение. Атмосферата беше театрална ", приключи Клаудиу Кешеру.
 Кешеру: Съжалявам, че поради Лудогорец не одобрих офертата на ПАОК
Кешеру: Съжалявам, че поради Лудогорец не одобрих офертата на ПАОК

" Знам, че в света на футбола дадената дума не постоянно се извършва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР