Бившият годеник на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов

...
Бившият годеник на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов
Коментари Харесай

Бившият годеник на Златка: Как да изляза срещу Благо? Все едно да се бия срещу жена

Бившият избраник на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов даде изявление, в което разяснява връзката на досегашната си изгора с Благой Георгиев, както и държанието на двамата в " Биг Брадър ".

Валентинов бе гадже с Райкова цели 5 години, като двамата даже се бяха сгодили. Малко след раздялата им обаче хубавицата стартира да излиза с Благо Георгиев, който до тогава бе другар на боеца. Това обаче е в предишното, а Георги към този момент " не брои за живи " и двамата.

" Всеки бърка, няма безгрешни, аз направих моята неточност, само че не скърбя, аз съм на 25. Не знам за такова нещо (б.р. - че Благой му е откраднал Златка). Решението го взех аз, само че след 5-годишна връзка, след два месеца тя се хвана с този клоун. Палячо е, тъй като нямаше достойнството даже да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение. Между тях двамата не се знае кой е дамата, това е самата истина ", разяснява остро Валентинов пред пред " Нова ".

" По-скоро съм погнусен, признателен съм на Господ, че ме отърва, даже на него съм признателен, че ме отърва от този човек, тъй като този човек не е за мен. В тези връзки тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж би трябвало да изпита такова отчаяние в любовта. Аз се веселя, че се случи рано в живота ми ", продължи Валентинов, давайки мнение по какъв начин се усеща.

На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори по този начин: " Питайте нея, не съм си го желал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен. Аз не ги броя за живи, все едно сме от разнообразни планети. Те се демонстрират какво съставляват във Биг Брадър, цяла България им се смее. "

На въпрос би ли излязъл на кръга против Благой, Валентинов отговори по този начин: " Как да изляза против него? Все едно да изляза против някоя жена тук, в парка, това е смешно. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР