Бившият главен скаут на Лудогорец Методи Томанов е отказал да

...
Бившият главен скаут на Лудогорец Методи Томанов е отказал да
Коментари Харесай

Бившият главен скаут на Лудогорец се разминал с Левски

Бившият основен скаут на Лудогорец Методи Томанов е отказал да поеме същата служба в Левски, осведоми " Тема Спорт ". Той получи покана да се причисли към клуба от новата власт на " Герена " още през зимата. В последна сметка обаче до прекосяването му при " сините " по този начин и не се стигна.
 Джовани Бекали: Ще оказа помощ на Левски да стане първенец
Специалистът е свободен, откакто през октомври се раздели изненадващо с разградчани. Именно той е индивидът, който сложи шампионските основи в Лудогорец, като организираше много интелигентна трансферна политика. Без подозрение най-големият му удар бе привличането на Марселиньо. Бразилският плеймейкър бе първото попълнение на разградчани след влизането им в елита през лятото на 2011 година.

На " Герена " възнамеряваха основаването на селекционен съвет, построен от български експерти.Този вид не бе сбъднат и се наложи клубът да се обърне към хора от чужбина. " Сините " подписаха договор с мениджърската организация на Джовани Бекали Becali Management and Consulting. Именно известният румънски импресарио предложи на Левски Богдан Патрашку за основен скаут.

Бившият футболист на Литекс разгласи, че задачата му е да докара на " Герена " перспективни млади футболисти, които след време да бъдат продадени на добра облага. Той също по този начин уточни, че клубът няма да харчи с необятни пръсти, а ще вкара таван на заплатите, който ще бъде в размер на 15 хиляди евро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР