Бившият главен съветник на Доналд Тръмп - Стив Банън напусна

...
Бившият главен съветник на Доналд Тръмп - Стив Банън напусна
Коментари Харесай

Стив Банън напусна и сайта “Брейтбарт нюз“

Бившият основен консултант на Доналд Тръмп - Стив Банън напусна управлението на известния с пропагандирането на крайнодесни възгледи и конспирации уебсайт " Брейтбарт нюз " (Breitbart News). През лятото той се върна като изпълнителен шеф на медиата, откакто напусна Белия дом поради обвинявания за расизъм и сексизъм.

Сайтът е доста известен в Съединени американски щати, изключително измежду последователите на Тръмп. Медията изигра значима роля в поддръжката на Тръмп по време на президентските избори.

В известието на медията не се показват аргументите за напускането на Банън. През предходната седмица той позволи появяването на обява, обвързвана с книгата на Майкъл Уолф " Огън и яд ". Медията разгласява и откъс, в който Банън окачествява срещата на президентския наследник Доналд Тръмп-младши с руснаци по време на президентската акция като " непатриотична " и " предателска ".

Тръмп към този момент разяснява извадките от книгата, като изясни, че Банън си е " изгубил мозъка ", откакто загуби позицията си в Белия дом. Преди два дни Банън се разкая за казаното за Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР