Бившият главен прокурор Иван Гешев потвърди чрез статус във Фейсбук

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев потвърди чрез статус във Фейсбук
Коментари Харесай

Гешев потвърди: Записът, в който Борисов унижава Караянчева, е истински

Бившият основен прокурор Иван Гешев удостовери посредством статус във Facebook профила си, че гласът в анонимно публикувания абсурден запис отпреди две години, е на тогавашния министър-председател Бойко Борисов. От изреченото в записа се разбираше за напън посредством държавен регулатор над частна компания, за офанзива против претендент за евродепутат от опозицията и че представителят има предварителна информация по кое време следва да бъде повдигнато обвиняване на зам-министър, напомня. В записа се чуват и нецензурни думи във връзка с тогавашния ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ, които думи станаха по-късно пословично известни с абревиатурата ПКП.

Всички тези самопризнания Гешев прави на фона на възмущението си, че, а за горепосочените проблеми оставка не е последвала.

“Винаги съм се възмущавал от двойните стандарти във връзка с морала и закона в българската “политика ”. Точно те водят до чувството за липса на правдивост у хората.

Вежди Рашидов позволи неточност, извини се и постъпи почтено, като през днешния ден подаде оставка и напусна Народното събрание. По същите морални критерии, наложени от анархо-либералната общественост, трябваше да забележим още най-малко две оставки - тези на Борисов и на зам.-председателя на Народно събрание Никола Минчев.

Всички си спомняме по какъв начин преди години Борисов се отнесе към една българска жена (нарече я ПКП), а посредством нея обиди и целия народ. Оставка обаче няма. Вторият пък направи същото като Тото - смееше се, без да се намеси. Днес Тото е с изключени микрофони, а Никола Минчев продължава да стои нахилен на най-високата естрада в Народното събрание.



Вежди Рашидов и Цвета Караянчева. БУЛФОТО, списък

За следващ път излиза наяве, че в България нищо не се е трансформирало. И част от новия морал е измяната. На някои хора очевидно им е разрешено всичко. Докато законът и моралът са единствено за “обикновените “ българи, а други са недосегаеми, ще стоим в блатото на така наречен преход.

Заради двойните стандарти на тройната интимна коалиция и нашите “политици ”. За страдание, ние си ги избираме ”, акцентира Гешев в собствен статус.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР