Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви в съобщение до медиите,

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви в съобщение до медиите,
Коментари Харесай

Високо напрежение: Иван Гешев ще съди правосъдния министър Атанас Славов

Бившият основен прокурор Иван Гешев разгласи в известие до медиите, че ще съди правосъдния министър Атанас Славов и някогашния вътрешен министър Емануил Йорданов

" Както дадох обещание, считам да осъждам всички лъжци. Политическият отпадък се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в пандиза, където му е мястото. Днес декларирам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник. Въпреки че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ . Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно-психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане ", уточни Гешев. 

Вчера в изявление за bTV Славов съобщи, че има " очевидна връзка " сред Иван Гешев и кръговете към Мартин Божанов-Нотариуса и Петьо Еврото. 

„ Връзката сред Иван Гешев и кръговете към Мартин Божанов и Петьо Еврото е явн а. Тя се твърдеше от самите участници – и от Петьо Еврото, и от Мартин Божанов. Една негова имитация е – „ Ние си приказваме с Господ “, имайки поради основния прокурор . Самата тази връзка би трябвало да се проверява “, акцентира министърът.

" С подред военачалник Патън, в случай че се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, дано се търкалят на воля. Тъжното е, че ни ръководи политически боклук който трансформира държавността ни в руини. Затова, с цел да оцелеем като нация и страна, би трябвало да ги изхвърлим на бунището на историята ", приключва Гешев известието си до медиите.

Попитан за позицията на някогашния основен прокурор Иван Гешев, който съобщи, че ще го съди за клюка, правосъдният министър разяснява през днешния ден, че Гешев има да изяснява още доста неща. 

" Има задоволително обществена информация за връзки, които т рябва да бъдат обяснени от някогашния основен прокурор . Прокуратурата също би трябвало да устави има ли връзки, блъф ли е било или форма на взаимозависимост ", сподели Славов. 

Според него, в случай че някой би трябвало да бъде съден, това са хората, които са част от схемата. " Този случай би трябвало да бъде разнищен до дъно " , прикани министърът.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР