Бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ Сотир Цацаров

...
Бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Цацаров се развел преди дни и мигом отпрашил с Ани Салич на остров Корфу СНИМКА

Бившият основен прокурор и някогашен ръководител на КПКОНПИ Сотир Цацаров е прекратил 31-годишния брак със брачната половинка си Меглена Цацарова пред Пернишкия областен съд преди седмица. Решението на съда е от 21 юли тази година, до момента в който доста уеб сайтове отразяваха пътешествието на Цацаров с телевизионната водеща Ани Салич в Гърция, написа Медиапул. Според правосъдното решение бракът се приключва „ заради настъпило надълбоко и непоправимо разстройство на брака, по виновност на Сотир Цацаров “. Той би трябвало да заплати общо 30 лв. правосъдни такси.

След преустановяване на брака, брачната половинка му Меглена, която е прочут нотариус в Пловдив, все по този начин ще носи брачната си фамилия Ангелова – Цацарова. Двамата са уредили въпроса между тях с сватбен контракт, пописан две седмици по-рано.

Тази година е турбулентна за някогашния основен прокурор - както в професионален, по този начин и в персонален проект. През януари той разгласи, че напуща шефската позиция в антикорупционната комисия часове преди да му бъде лишен позволява до класифицирана информация. Няколко седмици по-късно допускът му бе върнат, а от 1 март Цацаров се върна като началник на отдел във Върховната касационна прокуратура (ВКП). След това медиите започнаха да пишат за неговата връзка с телевизионната водеща Ани Салич.

В миг Ани Салич и Сотир Цацаров са на отмора на остров Корфу. В неделя на летището на дребния гръцки остров, до момента в който чакат паспортна инспекция, двамата вършат усещане на четец на в. " България Днес ", който е изпратил и фотосите.

Мъжът е бил впечатлен прелестно от двойката, която дружно с него пътувала с лоукост компания, съпроводена евентуално от дъщерята на телевизионната водеща, Хана. Ани Салич и Сотир Цацаров дисциплинирано изчакали реда си най-отзад на опашката след останалите пасажери. Читателят направил фотосите, до момента в който двамата чакат багажа си.

 Снимаха <b> Ани Салич </b> и <b> Сотир Цацаров </b> на летище в Гърция (СНИМКИ) - 2

За лятното пътешестване и евентуално първата обща отмора с юриста 53-годишната тв звезда е избрала тематичен морски тишърт, а 55-годишният Сотир Цацаров е заложил на спортна риза в райе.

Ани Салич с изключение на с публицистика се занимава от години и с благотворителната акция на Нова телевизия Game Changers - Промяната. Водещата е един от " Достойните българи " от огромния план на " 24 часа " и е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ от 2007 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР