Бившият главен изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао се е

...
Бившият главен изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао се е
Коментари Харесай

Бившият директор на Binance иска да плати $4.5 милиарда, за да пътува до ОАЕ

Бившият основен изпълнителен шеф на Binance Чанпен Джао се е опитал да употребява своите акции на Binance в Съединени американски щати на стойност $4.5 милиарда като поръчителство за пътешестване до ОАЕ, както се показва в неотдавнашна правосъдна тъжба от 24 януари.

Намерението на Джао е било да посети член на фамилията си, подложен на интервенция в ОАЕ, само че молбата му за пътешестване е била отхвърлена от съдията на 29 декември, базирайки се на настоящи обвинявания в пране на пари.

След признанието на Джао за пране на пари през 2023 година той внесе гаранция от $175 милиона като гаранция, което му разреши да остане на независимост до февруари в очакване на правосъдния развой.

Ако бъде наказан, той може да получи присъда до 18 месеца, без опция за обжалване в границите на този период.

Някои писма, които Джао е показал на съда, остават поверителни, запазвайки поверителна информация, като да вземем за пример самоличността на члена на фамилията, подложен на интервенция, и естеството на хирургическата процедура.

Преди това арбитър Джоунс забрани на Джао да пътува до ОАЕ, като изрази опасения, че той може да се опита да избяга. Сега милиардерът би трябвало да остане в Съединените щати до произнасянето на присъдата на 23 февруари.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР