Бившият генерален директор на БНТ Уляна Пръмова е новият директор

...
Бившият генерален директор на БНТ Уляна Пръмова е новият директор
Коментари Харесай

Уляна Пръмова поема дирекция Информация в БНТ



Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия Уляна Пръмова е новият шеф на дирекция " Информация " в медията, стана ясно от известие на малкия екран.

Тя ще поеме поста на 9 февруари, според признатото в сряда решение на Управителния съвет на публичната медия. На тази позиция тя ще отговоря за развиването на новините, публицистиката и осведомителните формати на Българска национална телевизия.

Пръмова заемаше същата позиция през 2003-2004 година. След това два поредни мандата бе общоприет шеф в Българска национална телевизия до 2010 година. Името й се свързва най-вече с позитивни промени в малкия екран. По времето на Пръмова в Българска национална телевизия се върна и Вяра Анкова, която в следствие я наследи като общоприет шеф.

Пръмова заменя на поста подалия оставка в края на предходната година Константин Кисимов. Той напусна скоро след оповестяването на Емил Кошлуков за програмен шеф на БНТ1. В края на януари генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров разгласи, че напускането на Кисимов няма нищо общо с идването на Кошлуков.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР