Бившият генерал от руските разузнавателни служби Леонид Решетников, за когото

...
Бившият генерал от руските разузнавателни служби Леонид Решетников, за когото
Коментари Харесай

Решетников благодари на Сидеров

Бившият военачалник от съветските разследващи служби Леонид Решетников, за който се появиха изказвания, че е стартирал кандидатурата на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за президент на България преди година и половина, благодари на страницата си във Facebook на водача на "Атака " Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, на Боян Чуков, както и на ръководителя на национално съдружие "Русофили " Николай Малинов за позициите им мотив на последните събития, довели до ново напрежение в българо-руските връзки.

Решетников, който до предходната година беше шеф на Руския институт за стратегически проучвания, а в този момент е изпълнителен шеф на Общество за развиване на съветското историческо просвещение "Двуглав орел ", написа още, че българският народ е незаслужено упрекван в неблагодарности изменничество към Русия, само че акцентира, че българският политически хайлайф се е отдалечил от елементарните българи и че участието на България в НАТО и Европейски Съюз я прави зложелател на Русия.

Бившият военачалник, който има аспирантура в Софийския университет, написа още, че не вижда изключително разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, що се отнася до отношението към Русия.

"Не виждаме огромна разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Социалистите обичат доста да дават обещание, само че и като герберите не вършат нищо действително за развиване на българско-руското съдействие ", написа още Решетников, съобщи БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР