Бившият гард от НБА Бен Гордън, който беше арестуван след

...
Бившият гард от НБА Бен Гордън, който беше арестуван след
Коментари Харесай

Бивш гард от НБА Бен Гордън, арестуван за безредици в магазин за сокове, получава програма, която може да изтрие обвиненията

Бившият гард от НБА Бен Гордън, който беше задържан след вълнения в магазин за сокове в Кънектикът предходната година, може да види обвиняванията изтрити от неговия запис по стратегия за пробация, утвърдена от арбитър в понеделник.

Гордън, който също оказа помощ да докара UConn до националния шампионат на NCAA през 2004 година, ще бъде в следената стратегия до септември 2025 година Обвиненията за оръжия и закани ще бъдат изтрити в случай че не извърши никакви закононарушения и съблюдава други условия по време на 18-месечния изпитателен период.

Роден в Англия и израснал в Маунт Върнън, Ню Йорк, Гордън беше задържан през април 2023 година — на 40-ия си рожден ден и преди малко часове откакто UConn завоюва своя пети NCAA шампионат по баскетбол за мъже — в магазина на Juice Kings в Стамфорд.

Полицията сподели, че няколко обаждащи се на 911 съобщили, че Гордън се е държал нападателно и необичайно. Гордън продължи да работи безредно, когато служителите на реда дойдоха и те го смъкнаха на земята и го закопчаха с белезни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР