Бившият гард на несебърския бос Димитър Желязков – Константин Вълчев

...
Бившият гард на несебърския бос Димитър Желязков – Константин Вълчев
Коментари Харесай

Първо в Burgas24.bg: Издирват бившия гард на Митьо Очите – Мамута, той пуска обидни коментари в страницата на СДВР

Бившият гард на несебърския необут Димитър Желязков – Константин Вълчев е измежду лицата, оповестени от Столична дирекция на вътрешните работи Столична полиция за търсене, откри информация на Burgas24.bg. Известният крими воин от Бургас, прочут с прякорите Мамута и Коцето Бащата е арестуван неведнъж. По неофициална информация за опиати, рекет, побоища в заведения и така нататък

Burgas24.bg разбра любопитни детайлности за ъндърграунд биографията на Мамута. Той стартира като защита на Митьо Очите, изкачва се високо йерархията и в един миг е измежду най-доверените му хора. След ареста на Желязков Мамута гравитира известно време към различен знаков необут Страхил Капелов.

Наш източник, поискал анонимност твърди, че преди няколко години в несъществуващата към този момент дискотека " Кибо " зад БСУ бандата на Мамута провокира невиждано меле, потърпевш е един от най-големите строителни бизнесмени в Бургас. Екшънът обаче остава без последици, заради липса на очевидци.

За последно Вълчев бе задържан за разпространяване на опиати през март 2016-а година при спецакция в ж. к. " Зорница ", само че бе освободен след приключването на 24-часовата мярка за неотклонение.

" При съществуване на информация за лицето, апелирам сигнализирайте на телефон 112 или в най - близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи ", приканват от Столична дирекция на вътрешните работи.

" Този пич наподобява тегав. Само в случай че стана предпазен очевидец бих споделил нещо за него (ако го видя изобщо)…  Като го виждам май органите се укриват от него ", духовито разясняват консуматори под фотографията на Вълчев.

" Кой ши бийш, ве спе**о ", включва се и самият той, отговаряйки на някои от мненията. Припомняме, че това напълно не е първият случай търсен нарушител, да разяснява под фотографията си в страницата на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР