Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на армейците Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на армейците Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Титлата ще е червена, дано имаме добри трансфери

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на " армейците " Георги Илиев показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идния пролетен дял от шампионата и съобщи, че желае почитателите на ЦСКА да се върнат на стадиона и тимът да вдигне купата. Майкъла разяснява, че третото най-важно нещо, което би трябвало да се случи през тази година, е да стартира градежът на стадиона.

" През пролетта упованията ми са за позитивна за ЦСКА развръзка. Очаквам, че купата ще е " алена " и през втория полусезон да побеждаваме. Най-важното е, че би трябвало да бием Лудогорец и Левски, с цел да станем първенци. Дано имаме положителни прехвърляния.

До този миг привлякоха единствено Тобиас Хайнц. Би трябвало да вземат още някой футболисти. Хайнц споделят, че е добър състезател. Не зная за какво е освободен от Швеция и пратен в Норвегия, само че в случай че беше доста добър - несъмнено щеше да е в Швеция.

Иначе се приказва, че е бил много сериозен състезател. Дано да е в действителност по този начин и да го покаже в ЦСКА. Визитката му е добра и за мен това е позитивно, само че би трябвало да го забележим както в контролните срещи, по този начин и в формалните мачове. Искам да чуя и мнението на треньора Саша Илич, само че ще го забележим като стартират мачовете ", сподели Майкъла.
 ЦСКА поздрави Мартин Петров
ЦСКА поздрави Мартин Петров

Той навършва 44 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР