Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев коментира представянето на в

...
Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев коментира представянето на в
Коментари Харесай

Сакалиев: Нямаше желание и идея, ние сами си се бихме

Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев разяснява представянето на в първия мач против Клуж от груповата фаза на Лига Европа. “Червените” отстъпиха с 0:2 като домакини.

“Не желая да давам оценки, само че ми липсваше офанзивата, ситуациите, концепциите в предни позиции. Надявам се в бъдеще това да се усъвършенства, с цел да можем да побеждаваме. Нямаше чисто голово състояние. Клуж много тактически си изигра мача, възползва се от някакви статични положения и осъществя своите голове.

Ние през целия мач нямахме чисто състояние. Ако имаш положения, би трябвало да ги реализираш. Не видях това предпочитание, тази концепция. Искаш да побеждаваш, само че нищо не показваш. Не мога да кажа, че става по-трудно, въпросът е да се вземе поука от този дуел.

Не желая да влизам в елементи, само че всеки един самичък би трябвало да си направи равносметка. Реално ние сами си се бихме. Това от Санкаре не е спортсменско и управлението може да предприеме някакви ограничения, това не е джентълменско”, съобщи Сакалиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР