Бившият футболист на ЦСКА Жул Кейта продължава да изпитва затруднения

...
Бившият футболист на ЦСКА Жул Кейта продължава да изпитва затруднения
Коментари Харесай

Бивш футболист създава сериозен проблем на ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА Жул Кейта продължава да изпитва усложнения като професионален футболист, написа guineefoot.info. Той се подвизаваше на „ Армията “ като преотстъпен от френския Ланс през миналия сезон, като прекара няколко месеца от акцията в родната Гвинея по неразбираеми аргументи. Все отново бе един от героите при успеха с 2:0 в дербито с Левски напролет. Кейта откри резултата, а малко по-късно се контузи и напусна терена. Това бяха и последните му минути с аления екип.

Ланс обаче не счита да разчита на гвинееца, като твърди, че ЦСКА е бил длъжен да го закупи за 500 хиляди $, откакто влезе в групите на Лига Европа. В края на лятото Кейта бе преотстъпен в турския Ерзурумспор, който обаче бързо се отхвърли от услугите му и в този момент играчът тренира самостоятелно с кондиционен треньор във Франция.

Ланс отхвърля да заплаща неговата заплата, а сътрудниците му са потърсили ФИФА за подпомагане. От футболната централа са дали период на ЦСКА и Ланс да изпратят своите мнения до 10 октомври, а крайното решение ще бъде взето през декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР