Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Мартин Горанов, е

...
Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Мартин Горанов, е
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Гонзо: Мъжкар е, няма как някой да го води за носа

Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Мартин Горанов, е на мнение, че Георги Иванов ще успее в битката си за сполучливо водачество на БФС. Ето какво показа той пред " Тема Спорт ".

С Гонзо играхме в Левски. Познавам го чудесно и сме в доста положителни връзки. Той беше доста добър футболист. Аз му се обадих да го поздравя. Убеден съм, че в случай че някой си мисли, че той ще бъде кукла на конци и ще го води за носа, съществено се е объркал и е сбъркал индивида. Гонзо е мъжага и в случай че реши да си отстоява мнението, няма кой да му повлияе. Хареса ми това, което чух от него, а точно, че желае да вижда умни и интелигентни футболисти, които да знаят по какъв начин да се хранят, по какъв начин да се държат в обществото...

А с цел да ги произвеждаме трябват бази, квалифицирани треньори. Трагедията в този момент е голяма. Дори в ЦСКА ситуацията е покъртително. Те мъчат децата. И казусът не е, че упражняват на неестествен терен, казусът е, че този неестествен терен е подигравка. Единственото от малко малко удовлетворително изкуствено игрище е въз основата на националните тимове, само че и то стартира да се амортизира. И след това желаеме да имаме народен тим. Как без бази и с непрекъснат импорт на чужденци? И всички се вършат, че не го виждат това. Защо? Защото гледат да върви бизнесът - ден да мине, различен да пристигна.

Но тук е ролята на БФС и се надявам да си влязат в нея, с цел да стартират да обслужват ползите на България. Европейския съюз и сходни неща са единствено опрощение. Инструменти има. Примерът с Унгария е индикативен. БФС може да постанова ограничавания, може да изисква ", съобщи той пред " Тема Спорт ".
 Гонзо: Искам да върнем доверието към БФС, не съм разговарял с Павел Колев и Мишо Александров
Гонзо: Искам да върнем доверието към БФС, не съм разговарял с Павел Колев и Мишо Александров

" Борислав Попов остава изпълнителен шеф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР