Бившият футболист на Тотнъм – Клайв Алън разкри, че е

...
Бившият футболист на Тотнъм – Клайв Алън разкри, че е
Коментари Харесай

Бивш английски национал е с COVID-19, 5 дни стои в неведение

Бившият футболист на Тотнъм – Клайв Алън разкри, че е болен от ковид. Той споделя, че откакто е показал признаците, се е обадил на незабавния номер и са му дали отговор да изчака до 3 дни, след което ще получи назад позвъняване. Алън в реалност бил потърсен след дни, а след това човек от здравното министерство пристигнал в дома му, с цел да му направи тест. За разлика от България, където се открива в рамките единствено на 24 часа дали някой е болен, някогашен национал на Англия е заставен да стои 5 дни в незнание преди да разбере дали е инфектиран със смъртоносния COVID-19.

58-годишният мъж е в изолираност в дома си от 9 март, когато е почнал да се усеща зле. 5 дни по-късно се е тествал и резултатът се оказал позитивен.

„ Имах класическите признаци: висока температура, зной и възприятие, че е грип. 2-3 дни нямаше смяна в положението ми, след което се усещах зле още 5, изключително в един от тях съответно. Имах неприятно главоболие, което кардинално в никакъв случай не получавам. Сякаш главата ми бе стегната. След като започнах да се усещам по-добре, се появи сухата кашлица за към 3 дни. Тъй като имаше информация за заболяването, се обадих на 111 и те ми споделиха, че ще ми звъннат до 2-3 дни, което и стана. Дойдоха след 3 или 4 и ме тестваха у дома. Здравното министерство го уреди. Дойде жена, която взе проба от носа и устата ми. Тръгна си, а резултатът ми излезе след 5 дни. Помислих си, че ме е атакувал неприятен грип, само че поради обстановката бях малко обезпокоен, тъй като много се говореше за ковид. Моментално се изолирах, когато започнах да се усещам недобре. Това бе на 9 март. Все още съм изолиран ", споделя той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР