Бившият футболист на Славия и на националния тим на България

...
Бившият футболист на Славия и на националния тим на България
Коментари Харесай

Благо Георгиев е в Скопие, за да стане бос на Вардар, обявиха колко милиона трябва да даде

Бившият футболист на Славия и на националния отбор на България Благой Георгиев е в Скопие, където договаря да стане притежател на македонския гранд Вардар, разгласи sportmedia.mk.

“Благо Георгиев беше във Вардар, той се срещна с играчите, хората от офиса на клуба, видя се и с градските управляващи. Въпреки че в началото се споделяше, че ще остане в Скопие единствено 8 часа, той въпреки всичко ще остане няколко дни, с цел да свърши работата. Ако желае да поеме ръководството на Вардар, ще би трябвало да заплати тези 2,9 милиона евро. Сума, която включва всички задължения към играчите от последните месеци.



Разбира се, Благо би трябвало да знае, че това е Вардар. Този клуб е скъпа играчка и би трябвало да се дават доста пари, с цел да се ръководи. Ясно е, че в случай че Вардар успее да оцелее, най-големият ни клуб ще нападна първото място през идващия сезон.

Фактът, че Благо остава в Скопие за още един ден, приказва доста, приказва, че нещата вървят в вярната посока. За Вардар, несъмнено …”, се споделя в обявата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР