Бившият футболист на Реал Мадрид Луиш Фиго не е изненадан

...
Бившият футболист на Реал Мадрид Луиш Фиго не е изненадан
Коментари Харесай

Случващото се в Реал Мадрид е логично, убеден е Луиш Фиго

Бившият футболист на Реал Мадрид Луиш Фиго не е сюрпризиран от протичащото се в клуба от началото на сезона. Първенецът в Шампионската лига е неразпознаваем, като едвам преди дни прекъсна неприятна серия от пет мача без победа, от които дори четири бяха загуби. Според португалеца повода е в напускането на Кристиано Роналдо.

“Кристиано е един от най-важните играчи в историята на футбола, тъй като той беше гаранция за доста попадения в решаващите моменти. Логично е такава продажба да докара до интервал на преход”, изясни Фиго пред AS.

“През последните няколко сезона Реал завоюва доста титли, само че във футбола това нямам по какъв начин да продължи постоянно. Не си в положение непрекъснато да вдигаш купи”, добави 45-годишният португалец.

Foto oficial de la temporada 18/19, vestidos por @HUGOBOSS.#SuitedByBOSS | #HalaMadrid pic.twitter.com/HaDX1cOPss
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) October 25, 2018
Той утвърждава концепцията за привличането на Еден Азар от Челси като заместител на Роналдо: “Азар сигурно е един от най-силните в днешно време, а и по-важното е, че самият той упорства да премине в Реал. Освен това договорът му с Челси не е дългосрочен… тъй че - за какво не?”. Примера дивисион 10 кръг, неделя 28 октомври  Барселона 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР