Бившият футболист на Реал Мадрид Хамес Родригес е оптимист, че

...
Бившият футболист на Реал Мадрид Хамес Родригес е оптимист, че
Коментари Харесай

Реал сменя чипа в ШЛ и ще бие ПСЖ, убеден е Хамес

Бившият футболист на Реал Мадрид Хамес Родригес е оптимист, че “лос бланкос” скоро ще излязат от рецесията и ще се реваншират за слабия си сезон до момента. Столичани изостават на 19 точки от Барселона в Ла Лига, само че съгласно халфа на Байерн (Мюнхен) това към момента не е съдбовно. “Остават доста мачове до края на шампионата и всичко може да се обърне”, съобщи колумбиецът пред El Chiringuito.

Сривът в представянето на отбора е причина и за отпадане в Шампионската лига, където противник на осминафиналите е звездната селекция на Пари Сен Жермен. “В ШЛ Реал сменя чипа и мисля, че ще преодолее противника си. Защо да не гледаме край сред Байерн и Реал?”, продължи Хамес.
The summary of James' interview with the sports program El Chiringuito |

- Bayern is a big club and I want to win many titles.
- It still hurts to have left Real Madrid.
- I always respected the decisions of Zidane.
- UCL final between Madrid and Bayern would be inetersting. pic.twitter.com/d3iMxIDVfp
— Bayern mania (@Bayern_mania) January 17, 2018

Той приказва и за треньора Зинедин Зидан, който не разчиташе задоволително на него и това докара до раздялата. “Напускането ми на “Бернабеу” беше мъчително и тъжно, тъй като фантазията ми беше да играя там. Но това е футболът. Всеки ментор си има обичани футболисти и свои разбирания. Той обаче продължава да бъде мой кумир. Не бих споделил, че не се е държал добре с мен. Не одобрявам и изказванията на други хора, че не съм бил упражнявал задоволително. Напротив - Зидан ми помагаше да упражнявал доста повече от необходимото”, сподели още Хамес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР